sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Avautumista osa 1

 En jotenkin jaksa kiinnostua siitä, onko kaupan valmislihapullissa kanannahkaa tai vaikka muovia. Koko aihe tuntuu hieman turhalta, kun miettii, kuinka helppoa on tehdä itse lihapullia. En niele selityksiä kiireestä - nopeitakin ruokia kun löytyy paljon - vaan kyse on ilmeisesti siitä, ettei ruoanlaitto tai välttämättä edes ruoan maku kiinnosta. Tunnustan, etten ole mikään suuri einestuntija, mutta ne kokemukset, mitä minulla on valmisruoasta, ovat lähinnä karmaisevia. Silti ihmisille myynnin perusteella maistuu siitä kanannahasta huolimatta. Missä siis ongelma?

Hieman samaa makuasiaa sivuaa myös moni kakkublogi. Sivustoilta löytyy toinen toistaan upeampia täytekakkuja, sellaisia, joitten teosta en itse edes uneksi, mutta sisällä on välillä pelkkiä valmisjauheesta ja Flora vispistä tehtyjä mössöjä. Kerman ja itsetehtyjen moussejen makuun tottuneena en voi olla ihmettelemättä. Margariini on myös sellainen aine, jonka tarkoitusta en ymmärrä. Minun on vaikea hahmottaa, miksi kukaan haluaisi käyttää sitä, kun kaupasta saa voitakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti